среда, 9. мај 2012.

РАЗОТКРИВАЊЕ ПОДМЕТАЧИНЕ

Србска Акција подржава народни отпор режимској агресији на житеље Ресника и Јабучког рита, али своју подршку никада неће предузимати на начине који су у интересу једино режиму и његовим провокаторима.

Нова хајка против Србске Акције, коју овога пута започиње антисрбско гласило под називом E-новине, још један је показатељ страха антисрбске булументе од рађања и јачања новог србског национал-револуционарног покрета, који је и у интелектуално-идеолошком, као и етичком смислу, не само супериоран у односу на мондијалистичке и „антифашистичке“ пајаце нашег времена, већ је и потпуно неподобан за укалупљивање у њихове пропагандне флоскуле и аршине. Шта више, анализирајући наш идеолошки карактер, писац чланка (горе линкованог), показује своју идеолошку неписменост и необразованост, услед непознавања елементарне класификације политичких доктрина. Сходно томе, услед немоћи за било каквим аргументованим нападом на нашу организацију и нашу идеју, поменути несој у сарадњи са режимским слугама, настоји да нас јавности прикаже у једном вулгаризованом и искривљеном светлу, које би при помену нашег имена код народа изазивало крајње негативне асоцијације.

Наиме, током текуће тензије између грађана два београдска насеља на једној страни и њихових нежељених нових циганских комшија на другој, исписани су и графити (на слици горе), на којима су касније (вероватно од стране провокатора) тенденциозно додати иницијали наше организације, што се види ако се обрати пажња на очигледну разлику у рукопису између наведених иницијала и остатка написаног. Ова подметачина, којом се манипулише у наведеном тексту, само потврђује подлост и немоћ наших непријатеља, али показује и њихову неспособност да ваљано монтирају лажну слику о Србској Акцији, коју желе да прикажу другима.

Иако Србска Акција подржава народни отпор поменутом досељавању као виду режимске агресије на житеље Ресника и Јабучког рита, она подршку, као и своје учешће у отпору, никада неће предузимати на начине који су у интересу једино режиму и његовим провокаторима.

Ми ћемо са задовољствм разобличити и сваки следећи покушај непријатељске пропаганде против Србске Акције, а свим душманима поручујемо да нас клевете и подметачине, као и прогони, само додатно мотивишу да истрајемо на свом путу!

Подвиг и борба!