недеља, 16. октобар 2011.

КАПИТАЛИСТИЧКО КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ

Иако је на актуелним левичарским протестима у градовима широм Запада насиље прилично заступљено, медији (и овдашњи и светски) пуни су пажње и уважавања према левичарским насилницима, називајући их демонстрантима а не хулиганима. И мада су напади на криминално стечену имовину капиталистичких хохштаплера потпуно легитиман метод народне одбране, они би са тачке гледишта Система требали да представљају недопустиво насиље. Ипак, евидентно је да је у овом случају коловођама нереда од стране Система дозвољена и насилна радикализација протеста, о чему сведочи већ поменути благонаклон став капиталистичких медија о њима.

Очигледно је да ционистички господари капитализма, активирајући своје анархистичке и неокомунистичке слуге, настоје да контролишу и погрешно каналишу народно незадовољство економском ситуацијом. Због тога, наведени простести и нису никакав глас побуне, већ обична провокација, односно кукавичје јаје које Систем подмеће незадовољном народу. Због тога ће попут сваке заблуде пропасти и сви актуелни трзаји лажног антикапитализма.

Истински глас против капиталистичког зла подићиће се у удруженом социјалном и националном бунту против паразитских псеудоелита, које су једнако ангажоване и на економском искоришћавању људи и на гушењу националног идентитета нација широм планете!

Србска Акција као заступник националистички усмерене социјалне идеје у србским земљама, својим досадашњим и будућим акцијама међу сељацима, студентима и радницима, ради на окупљању свих сталежа србског народа око свог политичко-економског програма, као и предлога правичног решавања студенстког, радничког и сељачког питања у Србији. Нашем делу замах даје исправност наших аргумената, односно чињеница о узајамној условљености националног и социјалног питања. Отуда и наша снага незадрживо и неминовно расте попут тихе воде која ће потопити не само сваки брежуљак лажног антикапитализма већ и брег лихварског искоришћавања србског народа!