субота, 31. март 2012.

АКЦИЈОМ ПРОТИВ ХАРАЧА

У циљу борбе против тајкунско-турског  харача у Београду у виду „Бус Плус“ система наплате коришћења градског превоза, Србска Акција израдила је налепнице са одговарајућом поруком, уз позив Београђанима да их штампају и њима прелепљују читаче нових карата у возилима ГСП-а Београд.

Уместо да градски превоз буде бесплатан (јер је реч о једној од основнох социјалних потреба градског живота), улогу наплате његовог коришћења од сада на директан начин добијају власници фирми основаних ради прања новца и подизања свенародне пљачке на виши ниво. При томе, посебан скандал представља омогућавање тајкунском несоју да у свако доба има увид у личне податке свих имаоца нових тзв. персонализованих карата, укључујући и праћење кретања путника током вожње (с обзиром да је и за тзв. персонализоване карте предвиђено обавезно оверавање при свакој вожњи, што оставља траг у читачу). Читав подухват зачињен је учешћем повампиреног турског фактора, који готово на свим пољима у овдашњем друштву показује агресивну и перфидну намеру да припреми терен за свој повратак на србско тло на велика врата.

То су сасвим довољни разлози да не ћутимо и да пропагандом као и свим осталим средствима борбе против „Бус Плус“ система, покажимо капиталистичким изродима да нисмо њихово топовско месо, као и да не желимо тајкунско-турски харач на србској земљи!