субота, 12. новембар 2011.

ОДРЖАНИ СКУПОВИ НАЦИОНАЛИСТА У РУСИЈИ И ПОЉСКОЈ


У првој половини новембра, одржана су два значајна и већ традиционална политичка скупа – Руски марш у Москви и Марш независности у Варшави. На хиљаде националиста (претежно младих) два словенска народа, исказало је 4. и 11. новембра свој бунт против владајуће антинационалне деструкције. 

Око 12 хиљада Московљана марширало је са циљем скретања пажње на проблем илегалне имиграције и агресеивне исламизације. Антирежимским покличима и транспарентима, указивано је на чињеницу да у органима власти руске државе неруски елемент и даље игра битну улогу.

Иако је марш у Варшави прекинут услед провокације и полицијског насиља, успех пољских националиста је потпун, о чему сведочи велика бројност учесника марша, која је вишеструко надмашила број левичарских провокатора са контрамитинга одржаног у исто време.

Овакви скупови, који из године у годину окупљају све више људи, показују да национал-револуционарни идеал борбе за слободу и социјалну правду у све већој мери прожима наше заједничко европско тло, које се већ одавно налази под окупаторском јудео-америчком чизмом.