среда, 30. март 2011.

РАСНА МРЖЊА И (МАЛО)ГРАЂАНСКИ ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ

Велику пажњу овдашње јавности привукла је изјава политиканта Чедомира Јовановића, у којој је државе које су неподобне америчкој чизми довео у контекст са људождерством - нељудским маниром, који се традиционално доводи у везу са афричким континентом. Међутим, ово бахато вређање држава које су неподобне Бриселу и Вашингтону, не би ни било осуђено у овдашњој јавности да управо дипломатски представници земаља које су се осетиле прозваним нису оштро реаговали.

Интересантно је да чувеном србомрзцу и човекомрзцу Чедомиру Јовановићу, не сметају НАТО убице, као ни усташки, шиптарски и потурички кољачи, већ му сметају искључиво државе и режими који су пријатељски настројени према србском народу. Занимљиво је, али и лицемeрно, то што управо из кругова блиских овом моралном кепецу и политиканту, редовно стижу оптужбе против србских националиста за наводно испољавање расне мржње!? А истина је да србски национализам тежи заштити свог народног идентитета, као и солидарности са свим народима који се у чувању сопственог идентитета пред најездом глобализације, солидаришу са србским народом.

Такође, ЛДП екстремисти, као и сви лажни душебрижници из такозваниох НВО, који не пропуштају да пропрате и један графит упућен против несрбског живља, занемели су пред откривањем истине о антициганским графитима у Пожеги, за које је утврђено да их је писао управо један малолетни Циганин. У сличном маниру, иако су овдашњи медији пренели вест о прекјучерашњем свирепом убиству Јагодинца Животија Живковића од стране троје разбојника, прећуткује се чињеница да је и овде реч о Циганима, и то као осумњиченима за извршење тешког и свирепог убиства. Такво поступање медија је свакако одраз крајњег лицемерја, јер нам је добро познато како медији реагују када се деси и најмањи антицигански испад.

Али све наведено само потврђује чињеницу да је србофобија једно од неизоставних обележја доктрине расне мржње (мало)грађанског фундаментализма. Овој наказној и деструктивној идеји, Србска Акција супротставља своје гесло:

100% идентитет – 0% мржња!